GPS Tracker v6

GPS Tracker v6
GPS Tracker v6 GPS Tracker v6 GPS Tracker v6
Product Code: GPSTRACK
Availability: In Stock
Price: 189.00€
Qty:  
   - OR -   

Met deze mini GPS-tracker van de 6de generatie houd je je kostbare eigendommen altijd en overal in de gaten. Bevestig het apparaatje uit het zicht in je boot, caravan, auto of motor. Wil je weten waar de tracker zich bevindt? Bel even naar het toestel, en je krijgt de locatie per  sms. Daarnaast is het mogelijk om via een webportal de locatie van de tracker op een kaart te zien.

Laat u niet misleiden door goedkope Chinese imitaties. Deze bevatten immers verouderde GPS chipsets waardoor deze veel minder nauwkeuriger werken en dikwijls gewoonweg niet bereikbaar zijn zodra de auto in garagebox staat of zelfs onder een boom geparkeerd staat

Onze trackers beschikken over de laatste nieuwe Siemens SirF III satelliet chipsets en bieden zelfs de mogelijkheid om data op te slaan op een lokale mini-sd kaart wanneer deze buiten bereik van het GSM/GPS netwerk zouden vallen, de batterij gaat veel langer mee en de software is ook upgradebaar zodat uw toestel nooit zal verouderen. Verder maken deze gebruik van Google maps voor uiterst nauwkeurige locatie (tot op 5 meter)

Indien deze om één of andere reden toch geen GPS signaal zou detecteren, dan schakelt deze automatisch over op driehoeksmeting zodat de locatie alsnog kan bepaald worden dmv de nabijgeleden GSM masten

Bovenop bevat deze een SOS button voor noodoproepen, ideaal voor verloren gelopen kinderen, wanderlaars of snowboarders, en kan de interne micro zelfs gebruikt worden als afluisterapparaat.

Inhoud verpakking:
- GPS tracker
- 2 x accu + acculader
- Waterbestendige afsluithoes
- Extra bevestingsmogelijkheid dmv magneet


Het werkt als volgt: In de tracker zit een GPS ontvanger en een simkaartje van een normale mobiele telefoon (prepaid mogelijk, dus geen maandelijkse kosten). Deze zender plaatst u vervolgens in uw auto op een plaats die moeilijk te ontdekken is. Mocht uw auto gestolen worden, dan belt u simpelweg naar het nummer van de simkaart en dan krijgt u onmiddellijk de locatie van de tracker terug per SMS. In het bericht staan: De locatie in GPS coordinaten, snelheid, batterijniveau en een link naar google maps zodat u via uw smartphone de locatie kunt volgen.

 

Inbouw op locatie

Inbouw op locatie behoort ook tot de mogelijkheden. Terwijl uw boot in het water ligt, of uw camper in de stalling, zorgen wij in enkele ogenblikken voor een werkend track & trace systeem. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:Z-wave.be © 2018