AirLive N.Power Wifi Router

AirLive N.Power Wifi Router
Product Code: AIRLIVE
Availability: In Stock
Price: 150.00€
Qty:  
   - OR -   

AirLive brengt met de N.Power een bijzonder krachtige draadloze router op de markt. Met behulp van een maximaal zendvermogen van 2 watt kan het apparaat namelijk netwerkservices  aanbieden in een gebied dat tienmaal groter is dan wat standaard routers kunnen beslaan. De router is getest over afstanden van 2,6 km.

Om een zendvermogen van 2 watt te bewerkstelligen bundelt AirLive de N.Power met een 3 dBi antenne, waarmee het 's werelds krachtigste 802.11n router is. Zonder deze antenne halveert het vermogen, maar ligt het nog altijd ruim boven de toegestane maximale waarden in Europa en de Verenigde Staten van respectievelijk 100 mWatt (20 dBm) en 200 mWatt (23 dBm). De krachtigere instellingen zijn officieel dan ook alleen goedkeurd voor gebruik op Zuid-Amerikaans grondgebied.

Om het vermogen af kunnen stellen naar de behoeften in de praktijk, kan deze gevarieerd worden van 16 tot 1000 mWatt (12 tot 30 dBm). Op z'n hoogste instelling kan de router bijna tien keer meer afstand kunnen overbruggen dan met een reguliere router. Het netwerkapparaat is dan ook bij uitstek geschikt zijn voor het aanleveren van internet in openbare ruimtes, zonder dat daarbij allerlei losse repeaters aan te pas komen. Met dit in het achterhoofd kan de router met meerdere SSID's tegelijkertijd overweg.

AirLives N.Power ondersteunt de 802.11n standaard met snelheden van maximaal 150 Mbit/s en is voorzien van vier bedrade poorten van.  De eerste netwerkpoort is bovendien geschikt voor het leveren van 12 volt aan Power-over-Ethernet apparatuur. Een USB2.0-aansluiting maakt het mogelijk om een gedeelde opslagschijf aan het netwerk toe te voegen.

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:Z-wave.be © 2018