FIbaro Raam/ Deur Sensor

FIbaro Raam/ Deur Sensor
FIbaro Raam/ Deur Sensor FIbaro Raam/ Deur Sensor
Brand: Fibaro
Product Code: FIB-FGK
Availability: In Stock
Price: 49.99€
Qty:  
   - OR -   

De Fibaro raam/deur sensor combineert 4 functie's in 1 apparaat: een magneet contact, een binaire ingang, in combinatie met de DS18B20 sensor een temperatuursensor en dan is er nog de mogelijkheid om een scene te triggeren dmv 1, 2 of 3 x drukken op de schakelaar.


Gemakkelijk te monteren op deuren, ramen, garagedeuren, poorten, rolluiken, kasten, kluizen boxen etc. ideaal om het openen en sluiten hiervan te monitoren via je Z-wave netwerk.
Op de binaire ingang kun je diverse sensoren aansluiten die gebruik maken van een alarmcontact zoals rookmelders, bewegingsmelders, watermelders etc. met deze functie kun je een normale binaire sensor opnemen in je Z-wave netwerk.


Door op de ingang van het raam/deur contact een DS18B20 sensor aan te sluiten kun je in elke ruimte waar de sensor geplaatst is tevens de temperatuur monitoren en evt. de cv ketel aansturen op basis van dit gegeven.


De raam/deur sensor kan dankzij zijn draadloze Z-wave functie overal in huis geplaatst worden zonder gebruik van bedrading. Dankzij zijn kleine afmetingen van76x17x19 mm. zal dit kleine wonder niet opvallen in je interieur. Het apparaatje kan bevestigd worden met dubbelzijdig tape en is batterij gevoed. Let op : wordt geleverd zonder DS18B20 sensor.

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:Z-wave.be © 2019