Fibaro RGBW Controller

Fibaro RGBW Controller
Fibaro RGBW Controller Fibaro RGBW Controller Fibaro RGBW Controller
Brand: Fibaro
Product Code: FRGBW
Availability: In Stock
Price: 59.95€
Qty:  
   - OR -   

Ongelooflijk potentieel!

Laat uw fantasie de vrije loop en creer prachtige verlichting in uw woonkamer of badkamer. Creeer lichteffecten die in overeenstemming zijn met het weer, uw persoonlijke stemming of voor een speciale gelegenheid. De meer dan 3 millioen kleuren wachten op uw creativiteit.
De Fibaro Z-wave RGBW controller is een geavanceerde RGB controller met een extra kanaal (uitgang) voor de kleur wit.  Hiermee kunt u mooie pasteltinten maken. De module kan maximaal 4 analoge uitgangen aansturen.

- Met de RGBW controller kunt u zowel 3 als 4 kleuren ledstrip bedienen. Hiermee kunt u millioenen combinaties maken.
- Of u kunt tot 4 analoge sensoren koppelen om diverse waardes te kunnen meten, hiermee maakt u eenvoudig een z-wave lichtsensor, een z-wave windsensor, of
  een z-wave druksensor
- Met de 4 afzonderlijke licht uitgangen kunt afzonderlijk iedere lichtbron aansturen.

Je Huis... Precies zoals je het wenst

Kies je favoriete kleur

Fibaro heeft een intuitieve interface ontwikkeld voor uw smartphone of tablet waardoor het kiezen van de gewenste kleur voor een ruimte kinderlijk eenvoudig is. Met de kleurenbal wijzigt u met één vinger van kleur. Met de voorgeprogrammeerde lichteffecten kunt u leven brengen in de ruimte.

Fibaro RGBW module

 

Creeer je eigen composities

Fibaro heeft 4 voorgeprogrammeerde lichteffecten met mooi annimatie gemaakt voor de Z-wave LED controller. Voel de warmte van het haardvuur effect, de magie van de ochtendkleuren, of geniet van de bliksemflitsen van het storm lichteffect. Indien er een gevaarlijke situatie in uw woning ontstaat zal de Z-wave module een visueel effect starten, om zo aan te geven dat er gevaar dreigt, dit is vooral geschikt voor mensen met een gehoorbeperking.

 

 

 

 

Sfeer versterker...   betover je interieur

Na een dag hard werken verdient u het om te ontspannen. Het enige dat u hoeft te doen is het relax-lichteffect te starten met een druk op de knop. De intelligente Fibaro z-wave controller doet de rest- Aanpassen van de temperatuur en vochtigheid, volume van de muziek aanpassen en het juiste lichtschema kiezen, alles met behulp van analoge z-wave sensoren aangesloten op de HomeCenter 2. Pastel kleuren zorgen voor een rustgevende sfeer, ideaal om mogelijke stress te vergeten. Met dank aan de Fibaro RGBW controller ervaart u uw eigen betoverende huis.

 

Alarmeldingen met behulp van lichteffecten

Het intelligente woonhuis reageert op alle signalen en informeert u middels kleuren. met de Fibaro RGBW controller kunt u naast sfeer aanbrengen in uw huis ook gebruik maken van alarmeldingen bij dreigend gevaar.

Dankzij de 4 analoge inputs van de Fibaro RGBW controller kunt u analoge sensoren aansluiten die werken 0-10Volt. Gebruik analoge sensoren om de kleur van de verlichting af te stemmen op de temperatuur van het badwater, of stem uw verlichting af op de weerscondities buiten of laat de Home Center beslissen of het tijd is om het gazon te beregenen gebasseerd op vochtigheidssensoren in de grond en een lichtsensor.

 

De ongelooflijke mogelijkheden 

van analoge sensoren

Met de Fibaro RGBW controller kunt tot 4 analoge sensoren aansluiten, welke uw Home Center 2 voorzien van ongelooflijk veel informatie wat resulteert in gebruikers comfort en veiligheid.

Dankzij de gegevens van de analoge sensoren kan de HC2 bijvoorbeeld zorgen dat de zonwering op tijd word ingeklapt, om te voorkomen dat deze stukwaait als gevolg van de harde wind, of het sluiten van de ramen als het gaat regenenen of wanneer het koud word buiten. Analoge sensoren geven u een echt gevoel van een huis dat met u meedenkt.

 Beregenen van uw tuin wanneer de grond écht droog is.

 

 

Goede zorg voor uw tuin is een uitdaging. Dankzij de Fibaro RGBW sensor is het groen houden van uw tuin makkelijker dan ooit

Sluit een temperatuur sensor en een grond-vochtigheids sensor aan op de Fibaro RGBW controller en ervaar hoe uw gazon op het juiste moment word beregend. Door gebruik te maken van deze sensoren icm de Home Center 2 zult u geen kostbaar water verspillen . Geniet van een prachtige tuin, zonder enige moeite.

 

 

 

 

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:Z-wave.be © 2019