Vera 3 Z-Wave Home Control Gateway

Vera 3 Z-Wave Home Control Gateway
Brand: Micasaverde
Product Code: VERA3
Availability: Out Of Stock
Price: 279.99€
Qty:  
   - OR -   

MiOS Vera V3 Z-Wave Home Control ServerVeraV2 Side


Eindelijk een Snelle Home Control Server zonder een "Server prijskaartje"Slechts één Dashboard voor uw huisOveral ter wereld beveiligde toegang tot uw huis, de MiOS Z-Wave Home Control Server creëert één dashboard voor alle apparaten die u hem vraagt om te beheren. Of het nu gaat om verlichting, verwarming, airco of beveiliging, het is allemaal te bedienen via 'n simpele web based interface die ook touchscreen en mobile telefoon compatible is.


De Home Control Server is het hart van de nagenoeg onbegrensde Z-wave Series.


 MiOS Vera Dashboard


Eenvoudige en beveiligde toegang:
Zodra u findvera.com heeft bezocht wordt u gevraagd een eigen gebruikersnaam en wachtwoord in te geven en uw Vera Home Control Box is alleen door u overal ter wereld te benaderen. Zo simpel kan het zijn.  Vera Home Control Server is ook  met uw mobile telefoon te bedienen d.m.v. handige en eenvoudige Iphone en Android APPS wat uw mobile telefoon tot een handige afstandsbediening maakt.z-wave gateway


Vera herkent en werkt met alle Z-Wave producten:
In uw Vera Home Control Server zit een Z-Wave controller, deze controller herkent alle aanwezige Z-Wave apparatuur zoals uw tussenstekkers, inbouwschakelaars, dimmers, thermostaten, garagedeur openers, sensoren. Deze modules worden opgeslagen en zijn direct gereed om te gebruiken.

Real-time en Historisch energieverbruik:
De Vera Home Control Server houdt uw energieverbruik van alle door een Z-Wave module aangesloten apparaat of lamp voor u bij. Iedere keer dat u een lamp in schakelt of u zet uw thermostaat iets lager worden de gegevens naar Vera gestuurd die op zijn beurt berekend hoeveel energie er op dat moment verbruikt wordt. Door een eenvoudige grafische weergave laat Vera u zien in welke vertrekken, door welke apparaten op welke tijd van de dag hoeveel energie verbruikt wordt.

Eenvoudige Full-featured Home Automation:
Wanneer u denkt dat Home Automation moeilijk is, dan gaat er een wereld voor u open met Vera Home Control Server. Iedere beginner kan met Vera zijn Home Automation systeem zo inrichten wat u alleen van een high-end Home Automation systeem verwacht:

Scènes:
Het maken van scènes biedt enorm veel gebruikers gemak en is o.a. de kracht van uw domotica, enkele voorbeelden hiervan zijn:

Maak een scene aan genaamd "Ik ga werken", hiermee schakelt u bijvoorbeeld alle ingeschakelde apparatuur en uw verlichting in een keer uit terwijl de thermostaat een paar graden lager gaat. Of "Kijk DVD", uw verlichting wordt gedimd en uw rolluiken zakken terwijl uw televisie en DVD speler ingeschakeld worden en niet te vergeten uw thermostaat wordt weer een graadje hoger gezet.

Events:
U komt 's avonds thuis en uw bewegingsdetector op uw oprit laat uw verlichting inschakelen, binnen 1 minuut wordt de verlichting aan de voordeur en de entree ingeschakeld. Na het uitschakelen van uw verlichting in de entree wordt automatisch de verlichting bij de voordeur en de oprit uitgeschakeld......misschien vind u het wel fijn dat ook direct uw geluidsinstallatie inschakelt wordt zodat u dat zelf niet meer hoeft te doen.

Dit is slechts een eenvoudig voorbeeld van wat dat Vera scènes voor u kan doen, de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

Timers:
Met timers kan u dagelijkse zaken op door u vooraf ingestelde tijdstippen laten verlopen zoals het "automatisch laten inschakelen van uw verlichting om 20.00uur", "de thermostaat lager zetten om 08.00uur op werkdagen"

Notificaties:
De Vera Home Control Server kan indien u dat wenst en ingesteld heeft een SMS of e-mail versturen wanneer er vooraf ingestelde dingen gebeuren. Bijvoorbeeld: een sensor detecteert iets of als u vergeten bent uw verlichting uit te schakelen als iedereen weg is.

Verhoog uw veiligheid en comfort met camera's:
Plug uw draadloze netwerk camera in het stopcontact en binnen 60 seconden kan u het beeld al op uw mobile telefoon of computer waar dan ook bekijken. Echt zo simpel kan het zijn. Zo kan u zien wat er zich live in uw huis afspeelt en als u wil houdt de Vera Home Control Box voor u een archief bij op bepaalde vooraf ingestelde intervallen of wanneer er beweging gedetecteerd wordt. Ook is Vera slim genoeg om als het nodig is even het licht in te schakelen als dit nodig is voor een duidelijker beeld. Echter het aller belangrijkste deel is dat de Vera Home Control Box een beveiligde en versleutelde verbinding maakt die niemand behalve u kan gebruiken.

Eenvoudig Thuis Netwerk:
De Vera Home Control Box heeft een ingebouwd Wi-Fi access point, firewall, gateway en router. Maar laat u door deze termen niet afschikken, de Vera Home Control Box is anders dan al die andere moeilijke netwerk producten die u vooraf had. Vera zoekt het zelf wel uit. Als u een kabel of ADSL modem heeft, plug Vera in en Vera zal automatisch verbinding maken met internet en als u uw computers op Vera aansluit zal uw internet verbinding automatisch gedeeld worden. Hebt u al een router , sluit Vera dan aan hierop en Vera zal zich ook hier weer automatisch instellen en laat de rest van uw netwerk onveranderd.

Audio/video control:
De Vera Home Control Box kan alle populaire TV's, Digitale ontvangers en andere audio/video apparatuur bedienen zowel de de infrarood afstandsbediening als high-end RS232 systemen.

Universele afstandsbediening:
De Vera Home Control Box maakt van uw iPhone en iPod touch een universele afstandsbediening.

De Vera Home Control Server is een open platform voor ontwikkelaars:
De Vera Home Control Server is ontwikkeld om door iedereen bediend te kunnen worden, maar ook ontwikkelaars kunnen hiermee aardig uit de voeten. Het is een open platform en alle API's en zelfs het remote access protocol wordt gepubliceerd. Vera is gebaseerd op een messaging systeem waardoor het gemakkelijk is nieuwe applicaties te ontwikkelen. Binnenkort komt er een Lua-based scripting taal met web based code generator beschikbaar waardoor het nog gemakkelijker wordt voor niet-programmeurs onder ons. Tevens wordt er een interactieve grafische gebruikers interface ontwikkeld om de interface van de afstandsbedieningen aan te kunnen passen.

VERA Home Control Server - De sleutel tot uw huis:
Vera is een slimme huis controle module, het is letterlijk de poort naar uw huis. Al uw Z-Wave modules leggen contact met Vera, in Vera kunt u aangeven op welke tijdstippen u de modules wil laten schakelen of dimmen.

Vera maakt uw huis groener:
Vera kan uw energie verbruik met 1/3 verlagen door uw verlichting, apparaten verwarming/airconditioning alleen dan in te schakelen wanneer u ze nodig heeft.

Dit soort domotica software is niet nieuw maar het vereist wel een computer welke 24 uur per dag aan moet staan en hiermee de doelstelling verliest door constant 200 Watt te verbruiken. Vera gebruikt slechts 10,5 watt en is zo kinderlijk eenvoudig omdat u niets hoeft te installeren op een computer en zodoende ook geen programmeer kennis nodig is.


Specificaties:
*CPU 500M Hz MIPS SoC
*Flash NAND 32 MB
*SDRAM 32 MB DDR2
*Memory DDR2 128 MB
*1 x WAN Port (10/100 Mbit/sec)
*4 x LAN Port 4 (10/100 Mbit/sect)
*USB ports: 2
*Wi-Fi: 802.11g
*Power consumption: 6 watts
*Operating system: Linux
*CPU: Broadcom BCM5354 chip rev 2 (BCM3302 V2.9)
*Includes rechargeable battery pack for Zwave inclusion

 

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:Z-wave.be © 2019