Fibaro Home Center 2 Gateway

Fibaro Home Center 2 Gateway
Brand: Fibaro
Product Code: FGHC2
Availability: Out Of Stock
Price: 595.99€
Qty:  
   - OR -   

Fibaro Home Center 2

Home Center 2 is het brein van het Fibaro system, maar werkt ook met Z-wave modules van andere merken. Home Center 2  is designed en ontwikkeld door Fibaro engineers in eigen huis , zodat ze vele unieke functies hebben kunnen toevoegen die je nog niet tegen kwam bij andere gateways. Home Center 2 werpt een totaal nieuw licht op Z-wave automatisering en introduceert de echte huis intelligentie.

Exclusieve aluminium behuizing

We hebben enorme nadruk op styling en kwaliteit gelegd, de Home Center 2 is een lust voor het oog. Een echte eyecatcher die je niet wegstopt in de meterkast maar als sierstuk in je woonkamer plaatst. Home Center 2 is gemaakt van solide aluminium, je zult geen goedkoop plastic vinden. Maar hij ziet er niet alleen goed uit, de echte innovaties schuilen in de binnenzijde.

Extreem snelle en efficiënte hardware structuur

Intel Atom 1,6Ghz Processor

Dankzij zijn efficiëntie is Home Center 2 stukken sneller als andere Z-wave gateways, op dit moment beschikbaar. Communicatie met het Z-wave netwerk is stukken verbeterd wat resulteert in een directe respons op commando’s verstuurd door de gebruiker

4GB MLC Recovery Disc

Verbeterde gebruikers beveiliging dankzij Fibaro’s benadering van data protectie. Elke Home Center 2 heeft zijn eigen “recovery disk” welke de back-up bewaard van elke unieke gateway. Dit beschermd elk systeem ook van on-geautoriseerde toegang. Een ander voordeel van dit systeem is tevens de simpele “system healing” als er onverhoopt problemen opgetreden zijn.

1GB RAM, 2GB SLC Hard Drive

Groot geheugen + snelle processor + snelle communicatie tussen Fibaro modules en Gateway. De gebruikte hardware architectuur maakt Home Center 2 sneller dan ooit.

Zeer snelle en eenvoudige installatie

Na ca. 3 min. is de Homecenter 2 klaar voor gebruik. Standaard wacht de Home Center 2 op een IPadres van de DHCP server in de router. Type dit IPadres in de adresbalk van uw webrowser in en u bent instaat wijzigingen door te voeren.

Nieuwe mogelijkheden dankzij “linked devices”

ome Center 2 geeft u nieuwe mogelijkheden dankzij” linked devices”. Deze functie laat u verschillende modules combineren tot één virtueel apparaat met gecombineerde funcionaliteit. b.v. 3 thermostaten en een vochtigheidssensor. Het grootste voordeel van deze functie is het comfort van het aansturen van verschillende modules tegelijker tijd, met een druk op een knop. Een ander voordeel is dat hierdoor het aantal iconen van de modules gereduceerd word in de gebruikers interface.

Comfort verhogend dankzij “device panels”

Home Center 2 interface geeft u zeer gemakkelijk de controle over een groep modules met de zelfde functionaliteit. Verwarming, airconditioning, tuinsproeiers, dankzij “device panels” kunt u zeer eenvoudig programma’s samenstellen per dag van de week etc.

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:Z-wave.be © 2019